BALKANSKA POSLA: Policija smestila Igoru, priveden je zbog RAKIJE koju su zajedno pili

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 13:28

BALKANSKA POSLA: Policija "smestila" Igoru, priveden je zbog RAKIJE koju su zajedno pili

Igor je u svoju odbranu rekao da je bio u teškom psihičkom stanju.

Igor (33) je uhapšen nakon što je vozio pijan. On se žali da su ga policajci namerno pratili jer su videli da je popio dve rakije.

Prema presudi, Igor je 24. decembra oko 1.30 sati ujutro u Sesvetama upravljao ličnim vozilom, iako je u organizmu imao 1,74 promila alkohola, što je utvrđeno alkotestom. 

Osumnjičen je u svoju odbranu rekao da je bio u teškom psihičkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanju zbog bračne situacije, pa je otišao do prijatelja koji radi u zalagaonice.

- Ispred zalagaonice sam popio dve rakije, tamo su bili prisutni i policajci. Videli su da sam pio rakiju i nakon što sam seo u auto i krenuo kući, oni su krenuli za mnom i brzo me zaustavili. Tada su me testirali i pokazalo se da imam 1,74 promila alkohola u krvi - rekao je Igor.

- Ali, moram vam reći da nisam bio pijan. Takva je koncentracija utvrđena jer sam par minuta pre vožnje popio te dve rakije. Tada su me zadržali u stanici i drugo jutro pustili kući - naglasio je.

Sudija ga je proglasila krivim i izrekla kaznu od 800e i 30 eura troškova postupka. Od kazne mu se oduzima 40 eura jer je dan proveo u policijskom pritvoru. Dobio je i jednomesečnu zabranu upravljanja automobilom.

Izvor: Srbija Danas/Danica.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.