BAKIN RECEPT DONEO NAGRADU SMEDEREVSKIM ĐACIMA

Izvor: Kurir, 03.Dec.2010, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKIN RECEPT DONEO NAGRADU SMEDEREVSKIM ĐACIMA

SMEDEREVO - Zahvaljujući "bakinom receptu", učenici Tekstilno-tehnološke i poljoprivredne škole "Despot Đurađ" iz Smedereva osvojili su prvu nagradu na Sajmu učeničkog preduzetništva za najbolji biznis plan u 2010. godini.

Kako je danas saopšteno iz te škole, školsko učeničko preduzeće "Bakini anđeli" osvojilo je prvu nagradu za poslovnu ideju "Sakupljanje i prerada šipka po recepturi naših baka". Šestoro učenika je za tu ideju dobilo i novčanu nagradu u iznosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od 150 evra. Takmičenje se odvijalo i u kategorijama najbolji štand, logo i imidž firme i najinovativniji proizvod.

Na ovogodišnjem Sajmu učeničkog preduzetništva, osmom po redu, održanom juče u okviru 9. Međunarodnog sajma preduzetništva, predstavilo se 90 učeničkih firmi iz 19 škola. Škola "Despot Đurađ" je od februara uključena u ovu vannastavnu aktivnost, a u projektu "Učeničko preduzetništvo" učestvuje od 2007. godine.

Projekat su inicirali i finansirali norveška neprofitna organizacija BIP (Busineš Inovation Programs) i Građanske inicijative iz Beograda, u saradnji sa Ministarstvom prosvete Republike Srbije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Đaci nagrađeni zahvaljujući bakinom receptu

Izvor: Glas javnosti, 04.Dec.2010, 07:37

SMEDEREVO - Zahvaljujući "bakinom receptu", učenici Tekstilno-tehnološke i poljoprivredne škole "Despot Đurađ" iz Smedereva osvojili su prvu nagradu na Sajmu učeničkog preduzetništva za najbolji biznis plan u 2010. godini...Kako je saopšteno iz te škole, školsko učeničko preduzeće "Bakini...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.