BAKI,  DAJ LOVU

Izvor: Kurir, 18.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKI, DAJ LOVU

Bivši funkcioner SPS i vlasnik Radija S Zoran Baki Anđelković duguje pare pevačici Zorani Pavić

Pop pevačica Zorana Pavić već godinu dana vodi sudsku parnicu u kojoj od svojih bivših poslodavaca sa Radija S i njegovog vlasnika Bakija Anđelkovića potražuje neisplaćene honorare za autorsku emisiju "Nemilosrdna osvetnica", saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora bliskog popularnoj pevačici.

- Dogovor između Bakija i Zorane nije ispoštovan. Ona je ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uskraćena za pozamašnu sumu novca, te je bila primorana da ga tuži - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Spor se otegao i traje već godinu dana, a kraj mu se ne nazire. Međutim, kap koja je ovih dana kod Pavićeve prelila čašu jeste nedavno gostovanje u Pinkovom "Nedeljnom popodnevu" kod Lee Kiš-Jokić. Zorana nije znala da će se sresti sa bivšim poslodavcem, ali kada je videla da je i on gost, smislila kako da istera pravdu. Kada je vlasnik Radija S seo u "vruću stolicu", Zorana mu je postavila pitanje: "Da li nekada popričate sami sa sobom i prisetite se da li ste se o nekog ogrešili?" S obzirom na to da je brzo ukapirao o čemu se radi, Baki je pred milionskim auditorijumom javno rekao da će joj isplatiti ceo dug i čak je poljubio. Međutim, ništa nije ispunio od onog što je obećao. Nakon toga je usledilo novo ročište bez glavnog aktera, koji je poslao svog advokata, a ovaj je obrazložio da se proces nastavlja i da ne zna šta je njegov klijent obećao - zaključuje naš izvor.

Prema daljim navodim našeg sagovornika, Zorana je u međuvremenu od kolega saznala da je bez ikakvog objašnjenja, strogom direktivom, zabranjeno da se njene pesme puštaju na Anđelkovićevom Radiju S. [ antrfile ]

NISU PROBLEM PARE,  VEĆ - PRINCIP

Prvi čovek Radija S Zoran - Baki Anđelković ima svoju verziju događaja:

- Nisam Zorani u toj emisiji rekao da ćemo je isplatiti, nego da ćemo rešiti problem. Izmislila je astronomski honorar i tražila da joj se isplate pare, a to što ona dobije za jedno veče, drugi novinari ne dobiju za ceo mesec. Pokušali smo na lep način da nađemo rešenje, ali ona je podnela tužbu. Nije problem u parama - bitan je princip. Inače, netačno je da su Zoranine pesme zabranjene na Radiju S, kod nas nijedan pevač nije zabranjen!

RAZOČARANA SAM!

U želji da čujemo oštećenu pevačicu, pozvali smo je i ona nam je jedva izustila:

- Kako je to licemerno i jadno s njegove strane! Strašno sam razočarana - bilo je sve što je pop pevačica uspela da nam kaže.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.