BAKA MISLILA DA JE PERAČ PROZORA PROVALNIK: Uzela pravdu u svoje ruke i napravila haos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 15:52

BAKA MISLILA DA JE PERAČ PROZORA PROVALNIK: Uzela pravdu u svoje ruke i napravila haos (VIDEO)

Mislila je da sprečava pljačku, pa je presekla konopce.

Policija kazahstanske Astane potvrdila je da je "gospođa sa petog sprata“ prerezala neimenovanom peraču prozora uže, jer je mislila da je provalnik.

Naime, penzionerka (83), čiji identitet nije otkriven, pomislila je da je u pitanju lopov i odlučila je da preuzme pravdu u svoje ruke.

- Istragom je utvrđeno da je baka penjača zamenila za lopova i da je to bio razlog zašto mu je presekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << konopac. Gospodin je odbio da da izjavu - rekli su policajci novinarima dodajući da su inspektori potom obavili preventivni razgovor sa gospođom.

Penjač je snimio deo incidenta:

 .Gospođo, zašto ste presekli konopac? Zašto ste to uradili? Kako sad da siđem? - upitao je penzionerku.

On je potom na TikTok-u postavio fotografiju na kojoj se može zaključiti da se nalazio između šestog i sedmog sprata u trenutku kada je baka krenula u akciju.

Snimak pogledajte ovde:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.