Izvor: Kurir, 29.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJKA U BELOM

Na Danima venčanja održana revija venčanica

Postoji li ženska osoba koja od malih nogu nije maštala o trenutku kada će obući venčanicu i izgovoriti sudbonosno „da“? Neke su već imale priliku da to urade, a one druge još uvek redovno prelistavaju časopise gde sa zanosom posmatraju bele haljine, maštaju o danu kada će se i same naći u njima i traže odgovarajući model za taj romantičan dan.

Jedan takav časopis, specijalizovan da vas obavesti o svemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u vezi sa venčanjima - časopis Veo je na manifestaciji Dani venčanja - sajam Veding ekspo 2008. - pored izlaganja svega onoga što prati ovaj najlepši dan u životima svih nas, održao je modnu reviju na kojoj su posetioci mogli da vide čitavu paletu različitih haljina, od „Pepeljuginih“ modela, onih modernih i slobodnijih, sa solidnim dekolteom i dužine do kolena, pa i do nesvakidašnjeg modela crvene boje koji se isticao u snežnobeloj plejadi ovih prelepih venčanica. Naravno, i mladoženje su bile obučene u odela koja odišu romantikom, tako da je cela revija podsećala na ceremoniju masovnog venčanja, koja se svake godine tradicionalno održava u Beogradu.

Na ovom sajmu se našao veliki izbor pozivnica i zahvalnica za venčanje, oldtajmeri, limuzine i ostali detalji koji su sastavni deo svadbene ceremonije. Dekorateri i agencije za organizaciju venčanja pružale su pomoć i savete budućim mladencima, a brojni posetioci ovog događaja obilazili su štandove na kojima su bili izloženi listovi, od modnih do dnevnih, ali smo primetili da je Kurir i ovog puta bio najčitaniji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.