BAJERN I BORUSIJA TEŠKO DO ČETVRTFINALA KUPA NEMAČKE

Izvor: Kurir, 21.Dec.2011, 04:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJERN I BORUSIJA TEŠKO DO ČETVRTFINALA KUPA NEMAČKE

BERLIN - Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u četvrtfinale Kupa Nemačke pošto su u utorak na gostujućem terenu savladali ekipu drugoligaša Bohuma sa 2:1

BERLIN - Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se u četvrtfinale Kupa Nemačke pošto su u utorak na gostujućem terenu savladali ekipu drugoligaša Bohuma sa 2:1.

Favorizovani Bavarci su teškom mukom i uz mnogo sreće prošli u dalje takmičenje, nakon što je domaćin golom Federika imao vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sve do 52. minuta. Izjednačio je reprezentativac Kros, a trijumf je posle dramatične završnice obezbedio Holanđanin Roben u 90. minutu.

Aktuelni šampion Borusija iz Dortmunda "za dlaku" je izbegao eliminaciju u kupu. Borusija je kao gost slavila protiv drugoligaša Fortune Diseldorf boljim izvođenjem penala 5:4, nakon što je susret završen bez golova.

Bundesligaš Nirnberg nije imao sreće u duelu sa drugoligašem Grojter Firtom, jer ga gostujući tim izbacio rezultatom 1:0.

Rezultati osmine finala: Bohum - Bajern Minhen 1:2, Nirnberg - Grojter Firt 0:1, Fortuna Diseldorf - Borusija Dortmund 4:5 penalima (0:0), Hofenhajm - Augsburg 2:1.

U preostalim mečevima u sredu se sastaju Herta Berlin - Kajzerslautern, Holštajn Kil - Majnc, Štutgart - Hamburger i Borusija Menhengladbah - Šalke.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.