BAJDENU ZASTALA KNEDLA U GRLU ZBOG RUSIJE: Američki predsednik nikako nije uspeo da izgovori jednu opasnu reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 15:58

BAJDENU "ZASTALA KNEDLA U GRLU" ZBOG RUSIJE: Američki predsednik nikako nije uspeo da izgovori jednu opasnu reč

Američki predsednik održao je govor u Kongresu

Tokom obraćanja Kongresu, američki predsednik Džo Bajden nije uspeo da iz prvog puta izgovori jednu od reči. Međutim, javnosti je "zapalo za oko" da nije bila u pitanju bilo koja reč, već reč o zaoštavanju odnosa sa Moskvom.

Konkretno, govoreći o odnosima sa Rusijom, američki lider je tri puta "zapeo" na reči "eskalacija".

- Što se tiče Rusije, jasno sam stavio do znanju predsedniku Vladimiru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Putinu da, iako ne želimo esk.. eks... oprostite, eskalaciju, njihovi postupci povlače za sobom posledice - izjavio je Bajden ranije u govoru povodom 100 dana od početka predsedničkog mandata.

Ceo snimak govora objavljen je na Jutjub kanalu Bele kuće.

Podsetimo, predsednik Amerike je i u svom prethodnom govoru posvećenom Rusijom pravio lapsuse. Tom prilikom je pobrkao reči "eskalacija" i "vakcinacija" i pogrešno izgovorio prezime ruskog lidera Vladimira Putina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.