BAJDENOVI DOPUTOVALI U TEKSAS: Desila se velika tragedija, ožalošćeni su i obučeni u crno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2022, 18:05

BAJDENOVI DOPUTOVALI U TEKSAS: Desila se velika tragedija, ožalošćeni su i obučeni u crno! (VIDEO)

Jedan od najgnusnijih masakara u novijoj američkoj istoriji

Predsednik SAD Džozef Bajden uputio se danas u Juvalde, grad u Teksasu, kako bi utešio ožalošćene porodice razorene najvećom pucnjavom u američkoj školi u poslednjoj deceniji, u trenutku kada se postavljaju pitanja da li je neuspeh pripadnika policije da reaguje brzo doprineo broju poginulih.

Žitelji Juvaldea su gnevni zbog odluke policije da dozvoli napadaču da ostane u učionici skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sat vremena dok su oni čekali u hodniku, a uspaničena deca zvala 911 da im pomognu, preneo je Rojters.

Istražitelji su juče tražili da utvrde koliko su kritične greške napravljene u odgovoru na pucnjavu u kojoj je ubijeno 19 učenika i dva nastavnika u Osnovnoj školi Rob, a neki su pozvali FBI da ispita policijske akcije.

Bajden bi trebalo da poseti spomen obeležje podignuto u školi i da se sastane sa porodicama žrtava, preživelima i onima koji su prvi odgovorili na pucnjavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.