BAJDEN SE HVATA ZA GLAVU ČISTEĆI ZA TRAMPOM: Za to vreme, Donald uživa bezbrižno igrajući golf, laganica! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 17:53

BAJDEN SE HVATA ZA GLAVU ČISTEĆI ZA TRAMPOM: Za to vreme, Donald uživa bezbrižno igrajući golf, laganica! (FOTO)

Američki fotografi uspeli su da uhvate Trampa na delu

Dan nakon što je napustio Belu kuću, bivši predsednik SAD bezbrižno igra golf.

Američki mediji uspeli su da fotografišu Trampa na jednom od njegovih internacionalnih "Tramp golf klub terena."

Foto ispod: Donald Tramp uživa u golfu - Fotografije su preuzete sa sajta Mavrixphoto.com.  preko Profimedia.rs 

On je zajedno sa prijateljima, u beloj majici i pantalonama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa crvenim kačketom na glavi "Make Amerika Great Again" (MAGA) odmarao igrajući golf. Američki mediji navode da nije izgledao zabrinuto zato što je izgubio izbore i zato što je morao da napusti predsedničku poziciju.

Nedavno je čuvena aktivistkinja Greta Tunberg objavila Trampovu fotografiju pre njegovog ukrcavanja u helikopter i odlaska iz Bele kuće, uz komentar:

- Čini se kao vrlo srećan starac koji se raduje svetloj i predivnoj budućnosti. Tako lepo za videti - napisala je uz fotografiju, očito se rugajući bivšem predsedniku.

No, bila je u pravu, Tramp zaista izgleda srećno i uživa u golfu ne mareći za buru događaja koji su eskalirali ovog meseca zaključno sa njegovim odlaskom iz Bele kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.