BAJDEN OTPUTOVAO U BRITANIJU: Otišao da oda poštu kraljici Elizabeti, imao još nešto u planu, ali ništa od toga

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2022, 21:21

BAJDEN OTPUTOVAO U BRITANIJU: Otišao da oda poštu kraljici Elizabeti, imao još nešto u planu, ali ništa od toga

Očekuje se da će predsednik Bajden odati poštu britanskoj kraljici sutr

Predsednik SAD Džozef Bajden otputovao je danas u Veliku Britaniju kako bi odao poštu britanskoj kraljici Elizabeti Drugoj.

a, preneo je Rojters.

Bajden je sutra trebalo da se sastane sa britanskom premijerkom Liz Tras, ali je iz njenog kabineta danas saopšteno da će se oni sastati na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u sredu u Njujorku.

BONUS VIDEO: Operacija "Londonski most" - Protokol nakon smrti kraljice Elizabete II

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

I Bajden stiže

Izvor: B92, 17.Sep.2022

Predsednik SAD DŽozef Bajden otputovao je danas u Veliku Britaniju kako bi odao poštu britanskoj kraljici Elizabeti Drugoj...Očekuje se da će predsednik Bajden odati poštu britanskoj kraljici sutra, preneo je Rojters...Bajden je sutra trebalo da se sastane sa britanskom premijerkom Liz Tras, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.