BAJDEN JE SRAMOTA ZA AMERIKU I ČOVEK PUN MRŽNJE Tramp komentarisao SKANDALOZNI govor američkog predsednika!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 10:44

"BAJDEN JE SRAMOTA ZA AMERIKU I ČOVEK PUN MRŽNJE" Tramp komentarisao SKANDALOZNI govor američkog predsednika!

Tramp osudio govor Džozefa Bajdena.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp nazvao je noćašnje obraćanje predsednika Džozefa Bajdena Kongresu "sramotom za Ameriku" i ocenio da mu je govor bio "ljutit" i "polarizujući". 

- To je možda bio najljući, najmanje saosećajan, najgori govor predsednika u Kongresu. Bila je to sramota za našu zemlju - naveo je Tramp na društvenoj mreži Istina.

On je istakao da je Bajdenov govor bio ispunjen mržnjom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Bajden jedva da je pomenuo pitanje migranata, ili pitanje najgore granice u istoriji sveta. On nikada neće popraviti problem ilegalnih migracija, niti to želi. Želi da naša zemlja bude preplavljena migrantima. Krivična dela će porasti na nivoe koji nisu viđeni dosad, i to će se desiti ubrzo - istakao je Tramp.

Bajden se u četvrtak uveče obratio Kongresu, gde je govorio o brojnim aktuelnim temama, kako u SAD, tako i u svetu.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.