BAJDEN JE KRIV ZA NAPADE U IZRAELU! Tramp se hitno oglasio, sasuo optužbe na račun predsednika Amerike

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 22:26

"BAJDEN JE KRIV ZA NAPADE U IZRAELU!" Tramp se hitno oglasio, sasuo optužbe na račun predsednika Amerike

Bivši predsednik Amerike oglasio se nakon što je napadnut Tel Aviv

Donald Tramp, nekadašnji američki predsednik, oglasio se hitnim saopštenjem povodom najnovijih raketnih napada na Tel Aviv, optužujući aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena da je njegova slabost uzrok eskalacije nasilja između Izraela i Hamasa.

- Kada sam ja bio u Beloj kući, bili smo poznati kao predsedništvo koje se zalaže za mir, jer su izraelski protivnici znali da Sjedinjene Države >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snažno stoje uz Izrael i da će doći do brze odmazde ako Izrael bude napadnut.

- Pod Bajdenom svet postaje nasilniji i nestabilniji jer Bajdenova slabost i nedostatak podrške Izraelu dovodi do novih napada na naše saveznike.

BREAKING: Former President Trump issues strong statement on Israel-Gaza conflict - https://t.co/dEFq8qebk1 pic.twitter.com/tY04NfgnJH

— Breaking911 (@Breaking911) May 11, 2021

- Amerika mora uvek da stoji uz Izrael i da jasno stavi do znanja da Palestinci moraju da okončaju nasilje, teror i raketne napade i da jasno stavi do znanja da će SAD uvek snažno podržavati pravo Izraela da se brani. Neverovatno, demokrate takođe nastavljaju da stoje uz pomahnitalog antiameričkog predstavnika u Senatu Ilhana Omara i druge koji divljački napadaju Izrael dok su pod terorističkim napadima - napisao je Tramp.

Hamas je večeras saopštio da je sa 130 raketa gađao Tel Aviv kao odgovor na rušenje stambeng solitera u pojasu Gaze.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.