BAJDEN I TRAMP PONOVO ĆE UKRSTITI MAČEVE? Nazire se novi okršaj - stigla potvrda za predsedničku kandidaturu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 08:45

BAJDEN I TRAMP PONOVO ĆE UKRSTITI MAČEVE? Nazire se novi okršaj - stigla potvrda za predsedničku kandidaturu

Bajden bi na kraju drugog predsedničkog mandata imao 86 godina.

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je na kraju svoje posete Republici Irskoj da je odlučio da se kandiduje za drugi predsednički mandat i potvrdio da će svoju kandidaturu formalno objaviti "relativno uskoro".

- Objavićemo to relativno brzo, ali samo putovanje u Irsku ojačalo je moj osećaj optimizma u vezi sa onim što se može učiniti - rekao je Bajden  novinarima na kraju svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putovanja u Irsku, prenosi Rojters.

Agencija navodi da su, iako brojne Bajdenove pristalice nisu sigurne da li je 80-godišnji predsednik, jedan od najstarijih svetskih lidera, zaista sposoban da se posveti drugom četvorogodišnjem mandatu u Beloj kući, bliski saradnici i saveznici, daleko od očiju javnosti, već počeli da preduzimaju korake za uspostavljanje infrastrukture kampanje i prikupljanje sredstava.

Bajden bi na kraju drugog predsedničkog mandata imao 86 godina, što je devet godina više u poređenju sa prosečnim životnim vekom muškaraca u SAD.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OBJAVIĆEMO TO RELATIVNO BRZO" Bajden najavio kandidaturu za drugi predsednički mandat

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023

Bajden bi na kraju drugog predsedničkog mandata imao 86 godina...Predsednik SAD, Džo Bajden, izjavio je na kraju svoje posete Republici Irskoj da je odlučio da se kandiduje za drugi predsednički mandat i potvrdio da će svoju kandidaturu formalno objaviti "relativno uskoro"...- Objavićemo to relativno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.