BAHATA BOGATASICA PARAMA gadjala radnicu u zlatari

Izvor: medio.rs, 02.Okt.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATA BOGATASICA PARAMA gadjala radnicu u zlatari

- Misliš da ne mogu da kupim nakit? Kakva je ovo prodavnica? Mogu da kupim celu ulicu! Znaš li ti ko je moj otac - vikala je na prodavačicu, a zatim je iz tašne izvadila novac kojim ju je gađala

Iživljavala se nad radnicom u zlatari! Neimenovana bogatašica iz Kine gađala je novcem radnicu u toj prodavnici nakon što ju je devojka koja je prodavala nakit iznervirala.

Incident se dogodio u zlatari u gradu Handan. Mlađa žena razbesnela se na prodavačicu i uputila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << joj niz uvreda.

– Misliš da ne mogu da kupim nakit? Kakva je ovo prodavnica? Mogu da kupim celu ulicu! Znaš li ti ko je moj otac?– vikala je na prodavačicu, a zatim je iz tašne izvadila novac kojim ju je gađala.

Nakon incidenta bogatašica je navodno izjavila da je radnica iznervirala jer joj nije dala da pogleda narukvicu.

Inače, pojedini korisnici društvenih mreža naveli su da je snimak zapravo prevara, ondosno marketinški trik zlatare zarad besplatne reklame.

Pogledajte video

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.