BAGER TEŠKO POVREDIO MUŠKARCA: Užas u Kikindi, čovek bez svesti primljen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 01:04

BAGER TEŠKO POVREDIO MUŠKARCA: Užas u Kikindi, čovek bez svesti primljen u bolnicu

Ima indicija da je baš on vlasnik bagera.

Muškarac iz Kikinde, star 48 godina, primljen je večeras u Opštu bolnicu u tom gradu sa teškim telesnim povredama koje je zadobio kada ga je priklještila kašika od bagera.

Kako mediji nezvanično saznaju, muškarac ima povrede grudnog koša i sa mesta nesreće u bolnicu ga je, u besvesnom stanju, prevezla Hitna služba. Nakon urgentnog pregleda i dijagnostike, povređeni čovek smešten je na Odeljenje intezivne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nege.

U policiji u Kikindi su potvrdili za medije da se nezgoda dogodila rano večeras, u Ulici Ive Lole Ribara u Kikindi, ali da još nisu poznate okolnosti pod kojima je čovek teško povređen, jer uviđaj još nije završen. Još nije utvrđeno ni kako je došlo do ove nesreće i kako je građevinska mašina nagnječila muškarca. Prema nepotvrđenim informacijama, nezgoda se, navodno, dogodila ispred kuće povređenog čoveka, a ima indicija da je baš on vlasnik bagera. Više detalja će, ipak, biti poznati tek kada se uviđaj završi.

Izvor: Srbija Danas/Novosti/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.