BAČENE DVE BOMBE NA KUĆU najbolje drugarice KRISTIJANA GOLUBOVIĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAČENE DVE BOMBE NA KUĆU najbolje drugarice KRISTIJANA GOLUBOVIĆA!

Kako se saznaje, ekspolozivne naprave su bačene na njenu kuću oko tri sata.

Dve eksplozivne naprave bačene su u dvorište kuće Billjane Lukan u beogradskom naselju Veliki Mokri Lug.

Tom prilikom niko nije povređen.

Pričinjena je materijalna šteta na fasadi kuće i parkiranom automobilu. U kući su u to vreme bili Biljana, njene dve ćerke i sin. Biljana Lukan majka je četvoro dece i sva sreća te u eksploziji niko nije povređen.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je poznato javnosti, Biljana Lukan je bliska, ako ne i najbolja prijateljica Kristijana Golubovića.

Kako je i sama navodila ranije, Biljana Lukan je tvrdila da je deo pravnog tima Kristijana Golubovića, a u javnosti se spekulisalo da je ona i njegov "sponzor" i da ga finansira. Ona je te navode demantovala svojevremeno.

- Pomagala sam mu, ali ne novčano. Družila sam se s njegovom majkom, a njenog sina ne gledam kao nekog iz kriminalnog miljea. Taj čovek me nikad nije razočarao. On ne laže i uvek je u pravu. Namestili su mu zatvor, kao što su i mene nepravedno osumnjičili za utaju poreza. Nikad nije krao bakar za mene, već mi je fizički pomagao na stovarištu, oko dece, sređivao mi je kuću i sklonio grebatore koji su mi iznuđivali novac, a koje policija nije mogla da mi skine sa grbače -  tvrdila je Lukanova pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO: Od deteta i učitelja do osobe sa JUGOSLOVENSKIM NAGLASKOM: On je u sebi imao 24 ličnosti, a jedna od njih počinila je JEZIV zločin (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.