BAČENA BOMBA NA KUĆU POZNATOG SRPSKOG BIZNISMENA: Policiju pozvala njegova supruga

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 10:48

BAČENA BOMBA NA KUĆU POZNATOG SRPSKOG BIZNISMENA: Policiju pozvala njegova supruga

Na licu mesta bila kontradiverziona ekipa Policijske brigade, obavljen je uviđaj.

Na Zvezdari bačena je bomba u dvorište kuće pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, a policiju je pozvala njegova žena Aleksandra.

Kako se saznaje, policiju je oko ponoći na telefon 192 zvala je Aleksandra Kosmajac i prijavila da čula eksploziju i osetila miris baruta. Patrola je izašla na lice mesta, obavljen je razgovor sa njom (62).

Navodno je bezbednosnim kamerama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimljeno da je 7. novembra oko 21 sat, NN osoba ubacila bombu u dvorište, bomba nije eksplodirala i pronađena je 8.11. oko 18 sati i to nisu prijavili.

Oko ponoći čula se eksplozija i osetio miris baruta. Patrola je u toj ulici između kućnih pronašla tragove eksplozije. Povređenih osoba nema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KUĆA U BEOGRADU NA KOJU JE BAČENA BOMBA PRIPADA POZNATOM BIZNISMENU Policiju pozvala njеgova udovica

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Nov.2023

Na Zvеzdari jе bačena bomba u dvorištе kućе pokojnog biznismеna Dragoslava Kosmajca, a policiju jе pozvala njеgova žеna Alеksandra. Kako sе saznajе, policiju jе oko ponoći na tеlеfon 192 zvala jе Alеksandra Kosmajac i prijavila da čula еksploziju i osеtila miris baruta. Patrola...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Bačena bomba u dvorište porodične kuće Dragoslava Kosmajca na Zvezdari, supruga pozvala policiju

Izvor: Luftika.rs, 09.Nov.2023

Zatresla se Zvezdara nakon eksplozije bombe u dvorištu porodične kuće Dragoslava Kosmajca.. Sinoć na Zvezdari bačena je bomba u dvorište kuće pokojnog biznismena Dragoslava Kosmajca, a policiju je pozvala njegova žena Aleksandra.. Policiju je oko ponoći na telefon 192 zvala je Aleksandra Kosmajac...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.