BABO SE VRAĆA U VELIKU KLADUŠU

Izvor: Kurir, 23.Mar.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BABO SE VRAĆA U VELIKU KLADUŠU

Fikret Abdić namerava da uskoro svojim sredstvima obnovi srušenu porodičnu kuću

SARAJEVO - Osnivač Demokratske narodne zajednice BiH (DNZ BiH) i bivši rukovodilac "Agrokomerca" Fikret Abdić vratiće se u Veliku Kladušu gde namerava da uskoro svojim sredstvima obnovi srušenu porodičnu kuću.

Predsednik DNZ BiH Rifat Dolić rekao je na konferenciji za novinare da je Abdić angažovao arhitekte za taj projekat kako bi ga što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pre završio.

"Fikret Abdić se vraća u Kladušu, kako bi pokrenuo 'Agrokomerc’, zaposlio ljude i dao političku podršku DNZ BiH", rekao je Dolić i dodao da će, ukoliko država ne bude imala sluha za Abdićeve predloge u vezi "Agrokomerca", on svoje namere realizovati na drugom mestu.

Dolić je najavio održavanje stranačkog kongresa nakon okončanja lokalnih izbora u BiH.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.