Azerbejdžan se oglasio nakon ubistva ruskih vojnika: Mole Rusiju

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 23:10

Azerbejdžan se oglasio nakon ubistva ruskih vojnika: Mole Rusiju

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana izrazilo je saučešće Rusiji u vezi sa smrću pripadnika ruskih mirovnih snaga u Nagorno-Karabahu.

"Izražavamo najdublje saučešće rukovodstvu Ministarstva odbrane Ruske Federacije, komandi ruskog mirovnog kontingenta i porodicama poginulih vojnika i molimo za strpljenje", navodi se u saopštenju azerbejdžanskog Ministarstva.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je u sredu da je na vozilo sa ruskim mirovnjacima koji su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vraćali sa osmatračnice u oblasti Džanjatag u Nagorno Karabahu otvorena vatra usled čega su vojnici poginuli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.