Azar o dolasku Džeka: Nije nam potrebno pojačanje u napadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar o dolasku Džeka: Nije nam potrebno pojačanje u napadu

Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je da njegovom timu nije potreban Edin Džeko, pošto u napadu već ima Alvara Moratu i Mičija Batšuaija.

Britanski i italijanski mediji preneli su da je Čelsi blizu kompletiranja transfera dvojca iz Rome Džeka i Emersona Palmijerija za ukupno 60 miliona evra.

"Srećan sam sa postojećim sastavom. Sve zavisi kako igraš. Imamo dobre napadače Alvara i Mišija, a čak mogu i ja da budem na toj poziciji. Zato mislim da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije potrebno pojačanje. Kada promašujemo ljudi govore da nam je potreban napadač, a kada smo raspucani onda smo najbolji napadači u ligi i niko ne traži pojačanje", rekao je Azar za Ivning Standard.

Kao pravi primer naveo je Mančester Siti, najbolji tim Premijer lige ove sezone na osnovu tabele, ali i mišljenja Belgijanca.

"Mančester Siti je najbolji tim, a ima samo dva napadača na raspolaganju, Gabrijela Žezusa i Serhija Aguera i oni nisu veliki, odnosno nisu "target men". Jednostavno je, sve zavisi koji stil forsiraš. Ako želiš duge lopte potreban ti je "target men", a za čuvanje lopte i pas onda niže fudbalere", objasnio je Azar.

Čelsi je u engleskom prvenstvu dao 45 golova na 24 utakmice, skoro dva pogotka po meču u proseku, i nalazi se na četvrtom mestu sa 50 bodova, 15 manje od lidera Sitija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igra gluvih telefona u Čelsiju: Konte traži napadača, Azar kaže „niko nam ne treba“

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2018

Da li će iko stići na Stamford bridž ove zime?..Najbolji fudbaler Čelsija Eden Azar izjavio je da njegovom timu nije potreban Edin Džeko, pošto u napadu već ima Alvara Moratu i Mišija Batšuaija...Britanski i italijanski mediji preneli su da su Plavci blizu transfera dvojca Džeko - Emerson Palmijeri....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.