Avon pomaže sigurne kuće u Somboru i Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Avon" pomaže sigurne kuće u Somboru i Pančevu

BEOGRAD -

Kompanija "Avon" donirala je danas, povodom Međunarodnog dana žena, sredstva za nabavku sigurnosnih sistema za sigurne kuće u Pančevu i Somboru.

Ugradnjom sigurnosnih sistema te sigurne kuće postaće još bezbednije utočište za žene i decu žrtve porodičnog nasilja, kojima i dalje preti opasnost od nasilnika, navedeno je u saopštenju te kozmetičke kompanije.

Avonovu donaciju Fondu B92, namenjenu za sigurne kuće, omogućili su korisnici "Avon" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kozmetike, koji su u proteklom periodu kupovali proizvode za hrabrost.

Saradnja Fonda B92 i kompanije Avon u borbi protiv nasilja u porodici usledila je nakon nekoliko godina uspešne saradnje u drugim akcijama iz domena društvene odgovornosti, a pre svega na prevenciji raka dojke, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.