Avon donirao za sigurne kuće

Izvor: B92, 08.Mar.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avon donirao za sigurne kuće

Beograd -- Avon je Fondu B92 donirao sredstva za nabavku sigurnosnih sistema za dve sigurne kuće kako bi one bile još bezbednija utočišta za žrtve porodičnog nasilja.

Doniranjem sredstava za nabavku sigurnosnog sistema za dve sigurne kuće u Pančevu i Somboru, Avon je na poseban način obeležio Dan žena. Zahvaljujući ovoj donaciji, dva objekta će dobiti savremene sigurnosne sisteme koji su neophodni, jer u njima utočište nalaze žrtve porodičnog nasilja, žene i deca, kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dalje preti opasnost od upornih nasilnika.

Sebastian Bako, generalni direktor Avon Dunav grupe, kaže da mu je posebna čast da u ime kompanije Avon u Srbiji uručim prvu donaciju u okviru akcije "Reci NE nasilju u porodici", koja će učiniti dodatni korak u ovoj borbi.

Predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić je ocenio da će ova donacija doprineti unapređenju bezbednosti dva objekta namenjena privremenom smeštaju žrtava.

Avonovu donaciju Fondu B92, namenjenu za sigurne kuće, omogućili su korisnici "Avon" kozmetike, koji su u proteklom periodu kupovali proizvode za hrabrost.

Saradnja Fonda B92 i kompanije Avon u borbi protiv nasilja u porodici usledila je nakon nekoliko godina uspešne saradnje u drugim akcijama iz domena društvene odgovornosti, a pre svega na prevenciji raka dojke, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.