Avionom do Beča za 29 evra

Izvor: RTS, 24.Okt.2009, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avionom do Beča za 29 evra

Austrijska lou kost kompanija "Flaj Niki" i mađarski "Malev" dobili dozvole za letove iz Srbije, potvrđeno RTS-u u Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo. Sa "Flaj Nikijem" za 29 evra do Beča, od 1. februara.

U austrijskoj lou kost aviokompaniji "Flaj Niki" za RTS kažu da su zadovoljni dobijanjem dozvole za letove Beč-Beograd-Beč i da se preko njihovog sajta već mogu rezervisati karte.

Generalni direktor "Flaj Nikija" rekao je da toj kompaniji treba malo vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za pripreme, ali je plan da se na toj relaciji leti šest puta nedeljno, a da letovi počnu 1. februara. Cena karte u jednom pravcu sa sve taksama biće 29 evra.

Već dve godine lou kost aviokompanije "Džerman Vings", "Norvedžijen Eršatl" i "Nordik link" imaju dozvolu Direktorata civilnog vazduhoplovstva za letove iz Beograda.

U Direktoratu za civilno vazduhoplovstvo Srbije kažu da će "Montenegro erlajns" od 13. novembra leteti iz Niša za Cirih dva puta nedeljno. Mađarski "Malev" će najverovatnije svakodnevno leteti na liniji Budimpešta-Beograd-Budimpešta.

Trenutno zvanične austrijska i srpska kompanija "AUA" i "JAT" lete na liniji Beč-Beograd-Beč i to tri puta dnevno.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.