Avion sa ruskom delegacijom kružio iznad Ženeve: Jedan sat čekao dozvolu za sletanje

Izvor: B92, 15.Jun.2021, 18:29

Avion sa ruskom delegacijom kružio iznad Ženeve: Jedan sat čekao dozvolu za sletanje

Avion sa ruskom delegacijom i novinarima bio je primoran da jedan sat kruži iznad Ženeve pre nego što je dobio dozvolu za sletanje.

Kako je rekao, stjuardesa je objavila svim putnicima da se avion nalazi na listi čekanja, te je stoga pilot bio primoran da čak desetak puta obleti Ženevsko jezero pre nego što je sleteo na Ženevski aerodrom.

Po svemu sudeći avion sa ruskom delegacijom bio je primoran da sačeka jer je nešto ranije sleteo avion sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SAD Džozefom Bajdenom.

Ruska delegacija doputovala je u Ženevu kako bi učestvovala na samitu predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Džozefa Bajdena.

Kako je ranije najavljeno, avion sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom trebalo bi da sleti na Ženevski aerodrom sutra neposredno pred sastanak sa Bajdenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"AVION JE NA LISTI ČEKANJA" Letelica sa ruskom delegacijom ceo SAT KRUŽILA iznad Ženeve, i to sve zbog BAJDENA

Izvor: Blic, 15.Jun.2021

Avion sa ruskom delegacijom i novinarima sleteo je danas po podne u Ženevu, nakon što je morao da oko jedan sat kruži iznad grada, u kojem će se sutra sastati predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Džo Bajden, pre nego što je dobio dozvolu za sletanje, javlja RIA Novosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.