Avion prinudno  sletio, osumnjičeni priveden

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion prinudno sletio, osumnjičeni priveden

MANČESTER - Putnički avion kompanije "Katar ervejz" bezbjedno je danas prinudno sletio na aerodrom u Mančesteru, dok je britanska policija privela muškarca za koga se sumnja da je odgovoran za dojavu o bombi u avionu.

Avion "Katar ervejza" sletio je na aerodrom u Mančesteru u pratnji "lovca" Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva, zbog informacije da se u letjelici nalazi eksplozivna naprava, javile su agencije.

Riječ je o avionu "A330" koji je doputovao iz Dohe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Načelnik mančesterske policije DŽon O'Hara rekao je da je policija u ovoj situaciji postupila kao u hitnim situacijama.

Ministarstvo odbrane odbilo je da komentariše događaj, navodi AP.

Rojters je naveo da je pista bila nakratko zatvorena, ali da je policija saopštila da aerodrom radi uobičajeno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mančester: Drama u katarskom avionu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2014

Putnički avion kompanije "Katar ervejz" bezbedno je prinudno sletio na aerodrom u Mančesteru, dok je britanska policija privela muškarca za koga se sumnja da je odgovoran za dojavu o bombi u avionu. ..Avion Katar ervejza bezbedno slete u Mančester uz pratnju britanskog bombardera.. ..Avion "Katar...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.