Izvor: Beta, 04.Maj.2018, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avio-linija od Singapura do Kuala Lumpura najprometnija na svetu

Avio linija od Singapura do Kuala Lumpura postala je najprometnija medjunarodna linija na svetu, pokazuju istraživanja.Avioni su za godinu dana 30.537 puta leteli od aerodroma u Singapuru do aerodroma u Kuala Lumpru, navodi Bi-Bi-Si (BBC).Ova ruta preuzela je primat nad linijom od Hongkonga do Tajpeha na listi najprometnijih avio linija u Aziji.Izmedju te dve destinacije je 84 letova dnevno, navodi BBC.Let od Singapura do Kuala Lumpura traje oko jednog sata, a u planu je izgradnja brze železničke pruge izmedju ta dva grada.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najprometnija avio-linija na svetu

Izvor: Mondo, 04.Maj.2018

Avioni su na toj relaciji preleteli više od 30.000 puta za godinu dana!..Foto: MONDO/Danijela Pašić..Avio-linija od Singapura do Kuala Lumpura postala je najprometnija međunarodna linija na svetu, pokazuju istraživanja...Avioni su za godinu dana 30.537 puta leteli od aerodroma u Singapuru do aerodroma...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.