Avalski toranj proslavio rekordnu godinu druženjem mališana sa Deda Mrazom

Izvor: Danas, 23.Dec.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avalski toranj proslavio rekordnu godinu druženjem mališana sa Deda Mrazom

Veliki broj građana svih generacija, okupio se danas na Avalskom tornju, kako bi uz Deda Mraza, prazničnu muziku, ukuse domaće hrane i pića, proslavio odlazak 2018. godine, koja je za JP "Emisiona tehnika i veze" bila rekordna godina po broju posetilaca u poslednjih pet godina. Članak Avalski toranj proslavio rekordnu godinu druženjem mališana sa Deda Mrazom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vila u Krunskoj za koju 20 godina niko nije nadležan (VIDEO)

Izvor: Danas, 24.Dec.2018, 09:09

Na uglu Krunske sa Smiljanićevom, na broju 66, nalazi se kuća koja je nekada bila dostojna okruženja u kom je. Članak Vila u Krunskoj za koju 20 godina niko nije nadležan (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.