Ava Karabtić postaje glumica!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2012, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabtić postaje glumica!

Starleta Ava Karabatić (24), će se nakon muzičke karijere okušati i u glumačkoj, a njena prva uloga u pozorišnoj predstavi će biti madam.

U "Survajveru" je oduševila publiku

A pokazala se i u "Plejboju"

 

Reditelj Tomislav Pavlović istakao je da je Ava "ubica mekog srca i da ona ima toliki talenat da bi mogla da bude mentor svim amaterima koji dolaze na glumačke radionice".

Kako kaže, jedini problem sa Avom jeste alkohol, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jer kad ga konzumira nikako nije za saradnju.

- Treba na nju potrošiti vremena i živaca. Moraću da je stisnem i kaže "stani" i "začepi" u određenom trenutku - objašnjava Tomislav, kojem je ovo prva predstava u ulozi reditelja.

Ava je naravno zadovoljna angažmanom, a kaže da su je još u školi zvali "kraljicom drame i komedije", jer je umela da nasmeje i rasplače publiku.

- Kad bi uloga bila kvalitetna, kao u trileru "Niske strasti" i ako scena seksa ne bi bila vulgarna, odmah bih se skinula. Isto bih uradila i u pozorištu - objasnila je Ava.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.