Izvor: Blic, 19.Jul.2016, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autorka "Sumrak sage" objavljuje novi triler

Autorka popularnih knjiga o vampirima i mladalačkim ljubavima "Sumrak" Stefani Majer objaviće novi roman, ovog puta triler bez vampira, saopštila je danas njena izdavačka kuća.

Good news, #Twihards! Stephenie Meyer has written an adult spy thriller: https://t.co/GEvVWwxd8E pic.twitter.com/dydYZMDevg

Izdavačka kuća Litl, Braun end Kompani saopštila je da će roman "Hemičar" izaći 15. novembra.

Kompanija navodi da se u knjizi radi o ženi, bivšem tajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << agentu koja živi inkongnito i primorana je da uzme još jedan slučaj da skine sumnju sa sebe i spase svoj život. "Hemičar" je druga knjiga Stefani Majer za odrasle, posle romana iz 2008. godine "The Host".

JUST ANNOUNCED: Best-selling author Stephenie Meyer returns to bookstores Nov. 15 with The Chemist pic.twitter.com/d0cZxvo7kN

Njene knjige za mlade iz "Sumrak sage" prodate su u više od 150 miliona primeraka i prema njima je napravljen izuzetno popularan filmski serijal s Robertom Patinsonom i Kristen Stjuart u glavnim ulogama.

U izjavi objavljenoj danas Majer je rekla da je njeno novo delo jedinstvo "romantičnih osećanja" i njene "opsednutosti" sa Džejsonom Burnom i njegovim učenikom i naslednikom Eronom Krosom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.