Automobili prolaze, kamioni čekaju

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 08:40

Automobili prolaze, kamioni čekaju

Beograd -- Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok kamioni čekaju.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju dva sata, na Kelebiji tri sata, a na Batrovcima sat vremena.

Na auto-putu E-75, na deonici od graničnog prelaza Horgoš do petlje Sirig, zbog pojave magle smanjena je vidljivost do 100 metara.

Na auto-putu E-75, Nova Pazova-Stara Pazova, od danas do 30. jula do 15 sati trajaće radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na održavanju kolovozne konstrukcije.

U zoni radova iz pravca Beograd-Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Petlja Stara Pazova se otvara, i saobraćaj će se odvijati normalno u zoni petlje.

Na auto-putu E-75, Nova Pazova - Novi Banovci izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na popravci oštećenog natputnjaka.

U zoni radova iz pravca Beograd-Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu.

Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.

Na putu Zrenjanin - Ečka, u smeru Ečka - Zrenjanin danas do 16 sati obavljaće se radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na putu pre nadvožnjaka kod skretanja za luku Dunav Pančevo pa do pre raskrsnice Prvomajske ulice sa Ulicom Žarka Zrenjanina biće izmenjen režim saobraćaja, zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza.

Radovi će se izvoditi u desnoj kolovoznoj traci, a saobraćaj će biti preusmeren na levu kolovoznu traku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Od tunela Straževica ka Bubanj Potoku normalizovan saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020

"Putevi Srbije" saopštili su danas da je na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku saobraćaj normalizovan, nakon usporenog odvijanja...Na putu Ečka - Zrenjanin, sutra, od 07.00 do 16.00 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju, a vozila će se uz semaforsku signalizaciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.