Automobil udario devojčicu, vozač pobegao

Izvor: RTS, 02.Dec.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil udario devojčicu, vozač pobegao

Desetogodišnja devojčica povređena je jutros na Zelenom vencu kada je na nju naleteo automobil. Vozač pobegao sa lica mesta.

Devojčica je sa tupom povredom glave, oguljotinom na čelu, povredom desne ruke, kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

"Poziv je stigao jutros u 7.48. Ekipa je odmah izašla na teren i devojčica je bila svesna, orijentisana, ali nije mogla da rekonstruše događaj", rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila na uglu Ulice carice Milice i Brankove i u trenutku nesreće semafori nisu radili, a vozač automobila je pobegao sa lica mesta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Automobil udario devojčicu, vozač pobegao sa lica mesta

Izvor: Blic, 02.Dec.2014

Devojčica (10) povređena je jutros na Zelenom vencu, kada je na nju naleteo automobil...Devojčica je sa tupom povredom glave, oguljotinom na čelu, povredom desne ruke, kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar..."Poziv je stigao jutros u 7.48 sati. Ekipa je odmah izašla na teren i devojčica...

Nastavak na Blic...

Automobil udario devojčicu

Izvor: RTS, 02.Dec.2014

Desetogodišnja devojčica povređena je jutros na Zelenom vencu kada je na nju naleteo automobil. ..Devojčica je sa tupom povredom glave, oguljotinom na čelu, povredom desne ruke, kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar..."Poziv je stigao jutros u 7.48. Ekipa je odmah izašla na teren i devojčica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.