Automobil sleteo u Nišavu, poginuo mladić

Izvor: Blic, 10.Nov.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil sleteo u Nišavu, poginuo mladić

Jedan mladić je poginuo, a trojica su teško povređeni rano jutros kada je automobil u kome su bili sleteo u Nišavu kod Tošićeve pumpe u Nišu.

Za sada nije poznato zdravstveno stanje povređenih, ali kako saznajemo u Kliničkom centru, nisu životno ugroženi.

Prema prvim informacijama uzrok nesreće je ogromna brzina kojom se kretao automobil.

Automobil se kretao Ulicom Vojvode Mišića prema Jagodin mali. Prošao je pored benzinske pumpe "Tošić", a zatim neposredno pre mosta skrenuo na desno, sleteo desetak metara niz nasip, probio teške kamene blokove i upao u Nišavu.

Mladić, koji je poginuo, bio je na zadnjem sedištu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sleteli u Nišavu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2012

Jedan mladić je poginuo, a trojica su teško povređeni rano jutros kada je automobil u kome su bili sleteo u Nišavu kod Tošićeve pumpe u Nišu...Za sada nije poznato zdravstveno stanje povređenih, ali kako saznaju "Južne vesti" u Kliničkom centru, nisu životno ugroženi...Prema prvim informacijama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.