Automobil se zakucao u školu: Jedno dete stradalo, osam osoba povređeno VIDEO

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 16:14

Automobil se "zakucao" u školu: Jedno dete stradalo, osam osoba povređeno VIDEO

Automobil je danas udario u zgradu osnovne škole za devojčice uzrasta od četiri od 11 godina u Vimbldonu i u udesu je poginulo jedno dete.

Povređeno je osam osoba, među kojima šestoro dece.

Britanska policija je saopštila da je reagovala posle ozbiljnog sudara koji se dogodio kod osnovne škole u Vimbldonu, u južnom Londonu i istakla da ne veruje da je reč o terorističkom aktu, preneo je Rojters.

Pozvani smo danas u 09.54 časova i obavešteni da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je automobil udario u zgradu škole za devojčice, uzrasta od četiri od 11 godina, u Kemp Rodu, navela je londonska policija u saopštenju i dodala da je nekoliko povređenih zbrinuto na licu mesta.

Londonska hitna pomoć, uključujući helikopter hitne pomoći i vatrogasce, odmah su došle na lice mesta.

"Ne tretiramo ovaj incident kao akt povezan sa terorizmom", saopštila je londonska policija.

Istraga o incidentu je u toku, vozač automobila koji je učestvovala u sudaru zaustavio se na licu mesta, stoji u saopštenju.

Policija je navela da je žena u 40-im godinama, koja je vozila automobil, uhapšena zbog sumnje da je izazvala smrt opasnom vožnjom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nesreća u Vimbldonu, poginulo dijete

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jul.2023

LONDON - Automobil je danas udario u zgradu osnovne škole za djevojčice uzrasta od četiri od 11 godina u Vimbldonu i u udesu je poginulo jedno dijete, a povrijeđeno osam osoba, među kojima šestoro djece.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.