Automobil nafilovan cigaretama

Izvor: B92, 22.Dec.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil "nafilovan" cigaretama

Beograd -- Carinici su u zajedničkoj akciji sa graničnom policijom, na izlaznoj strani graničnog prelaza Kelebija sprečili pokušaj krijumčarenja preko 12.000 cigareta.

Cigarete Chesterfield Blu, Chesterfield Red, Marlboro, Winston, Pall Mall, Lucky Strike i LD slims sa domaćim akciznim markicama pronadjene su u sredu, prilikom detaljnog pregleda automobila "pež 307" paraćinskih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica Paraćinaca.

Cigarete su bile sakrivene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u specijalno prepravljanim pragovima, šupljinama vozačevih vrata, ispod tapacirunga iza vozačevog i suvozačevog sedišta i ispod ručice menjača.

Nakon detaljnog pregleda, vozilo je upućeno i na kontrolu mobilnim skenerom, ali tom prilikom nije pronadjeno ništa više.

Kako je vozilo prepravljano radi krijumčarenja i ono je privremeno zadržano, a slučaj je u dalju nadležnost preuzela policija, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zaplenjene cigarete na Kelebiji

Izvor: RTS, 22.Dec.2016

Carinici su u zajedničkoj akciji sa graničnom policijom, na izlaznoj strani graničnog prelaza Kelebija, sprečili pokušaj krijumčarenja preko 12.000 cigareta, saopštila je Uprava carina. . Cigarete "česterfild blu",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.