Autobus za vakcinaciju danas u opštini Stari grad: Dođite na Dunavski kej bez zakazivanja i u ovom periodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 09:50

Autobus za vakcinaciju danas u opštini Stari grad: Dođite na Dunavski kej bez zakazivanja i u ovom periodu

Vakcinacija na Dunavskom keju od 9 do 17 časosva

 Na Dunavskom keju kod sportsko-rekreativnog centra "25. maj - Milan Gale Muškatirović" danas je postavljen autobus za vakcinaciju protiv korona virusa.

Mobilni tim Doma zdravlja vršiće imunizaciju vakcinom "Sinofarm" i "Fajzer" od 9 do 17 časova.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opštine Stari grad Radoslav Marjanović rekao je  da je do sada vakcinisano više od 90 odsto starijih od 65 godina i oko 70 odsto starijih od 18 godina.

On je rekao da su mobilni punktovi jedan od načina da se dodatno motivišu građani da prime vakcinu protiv kovida i izrazio nadu da će se u narednom periodu autobus za vakcinaciju naći na još nekoj lokaciji u opštini.

Marjanović je podsetio da se imunizacija može izvršiti i u Domu zdravlja Stari grad, kao i u Venizelosovoj ulici u ambulanti, bez prijave.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZC: Kreće kampanja za VAKCINACIJU MLADIH

Izvor: OkRadio.rs, 21.Maj.2021

Na vakcinalnom puktu u Sportskojhali u Vranju nastavlja se vakcinacija stanovništva ptoriv Kovida 19, a u narednom periodu kreće se sa kampanjom za vakcinaciju mladih, rekla je direktorka ZC Vranje, dr Ljiljana Antić. Prema preseku za 21. maj. 2021. godine, ukupan broj datih doza vakcina u Vranju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.