Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus usmrtio pešaka na Zrenjaninskom putu

Mlađi muškarac poginuo je oko 00.35 casova na Zrenjanskom putu, u Beogradu, kada ga je kao pešaka udario autobus, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da su lekari konstatovali smrt muškarca, čija starost još nije utvrđena.

Portparol Hitne pomoći je istakla da je, prema prvim saznanjima, reč o muškarcu starom između 20 i 30 godina i da je lekar naveo da je star 25 godina, ali da je RTS preneo, što je najverovatnije, da je star 34 godine.

Macura je dodala da se nesreća dogodila na Zrenjaninskom putu u blizini kafane "Mali korzo".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pešak poginuo na Zrenjaninskom putu

Izvor: Studio B, 26.Mar.2015

Mlađi muškarac poginuo je oko 00.35 časova na Zrenjanskom putu, u Beogradu, kada ga je kao pešaka udario autobus, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je rekla da su lekari konstatovali smrt muškarca, čija starost još nije utvrđena...Portparol Hitne pomoći...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.