Autobus udario ženu

Izvor: RTS, 15.Nov.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus udario ženu

Žena stara oko 45 godina teško povređena u saobraćajnoj nesreći u centru Beograda, kada ju je udario autobus, rečeno u GSP-u.

U saobraćajnoj nesreći u centru Beograda teško je povređena žena stara oko 45 godina, kada ju je udario autobus, rečeno je večeras Tanjugu u GSP-u.

Nesreća se dogodila nešto oko 18 časova na Trgu Nikole Pašića, kada je gradski autobus privatnog prevoznika "Veolia" na liniji 27 naleteo na ženu, rekao je dežurni dispečar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << GSP-a Ljubiša Terzić.

Prema njegovim rečima, ona je prelazila ulicu petnestak metara pre pešačkog prelaza, nedaleko od zgrade Gradske uprave na Trgu Nikole Pašića, "nosila je kapuljaču na glavi i verovatno nije videla autobus".

Žena je bez svesti i "sva u krvi" prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar i nalazi se na odeljenju za reanimaciju, rekao je Tanjugu predstavnik za medije Hitne pomoći Marko Lutovac.

"Ona je u komi, najverovatnije ima prelom baze lobanje", rekao je Lutovac.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ženu udario autobus u centru Beograda

Izvor: medio.rs, 15.Nov.2011

Žena stara oko 45 godina teško je povređena u saobraćajnoj nesreći u centru Beograda, kada ju je udario autobus, rečeno je večeras Tanjugu u GSP-u.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.