Autobus sleteo u kanal, najmanje 25 osoba poginulo

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo u kanal, najmanje 25 osoba poginulo

Najmanje 25 osoba, među kojima je bilo mnogo dece školskog uzrasta, poginulo je kada je autobus upao u kanal na jugu Indije.

To javljaju lokalni zvaničnici i mediji.

Do incidenta je došlo u okrugu Manđa kada je vozač autobusa, koji se kretao velikom brzinom, izgubio kontrolu nad vozilom, rekao je zamenik premijera indijske države Karnataka.

On je dodao da je u toku spasilačka operacija i da je policija uputila ronioce na lice mesta, prenosi AP. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Novinska agencija Pres trast of Indija (The Preš Trust of India) javila je da je među poginulima veliki broj dece koja su se vraćali iz škole.

Televizija NDTV navodi da su mnogi poginuli jer nisu mogli da izađu iz autobusa, koji se prevrnuo na stranu na kojoj se nalaze vrata.

Udes se desio na oko 105 kilometara jugozapadno od Bangalora, glavnog grada indijske države Karnataka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Autobus sleteo u kanal u Indiji, najmanje 25 stradalih

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2018

Najmanje 25 osoba, među kojima je bilo mnogo dece školskog uzrasta, poginulo je kada je autobus upao u kanal na jugu Indije...To javljaju lokalni zvaničnici i mediji. Do incidenta je došlo u okrugu Manđa kada je vozač autobusa, koji se kretao velikom brzinom, izgubio kontrolu nad vozilom, rekao...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.