Autobus sleteo u jarak zbog snega, putnici pešačili 10 km

Izvor: B92, 15.Jan.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo u jarak zbog snega, putnici pešačili 10 km

Autobus "Niš ekspresa“ koji saobraća na liniji Kuršumlija - Lukovska Banja, sleteo u jarak usled klizavog kolovoza.

To se dogodilo nakon što je protekle noći na ovoj deonici puta napadalo dosta snega, saznaju Top Novosti.

Do ove saobraćajne nezgode u kojoj srećom nije bilo povređenih došlo je kod sela Merćez kada je autobus „Niš ekspresa“ usled snega i veoma klizavog kolovoza sleteo sa puta u jarak, jutros oko osam časova.

Niko od desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putnika, uglavnom nastavnika i profesora koji predaju u isturenom odeljenju OŠ „Miloje Zakić“ u Lukovskoj Banji, nije povređen prilikom ovog saobraćajne nezgode.

Pošto autobus nije mogao da produži dalje, većina njih je na posao stigla nakon pešačenja od oko 10 kilometara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus sletio u jarak, putnici kilometrima pješačili

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2018

NIŠ - Autobus koji saobraća na liniji Kuršumlija - Lukovska Banja, kod sela Merćez, sletio je u jarak zbog klizavog kolovoza...Kako navode lokalni mediji, to se dogodilo jutros, nakon što je u toku noći na ovoj dionici puta napadalo dosta snijega...Autobus nije mogao da produži dalje, a većina...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.