Autobus sleteo sa nadvožnjaka, 38 poginulo

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2013, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo sa nadvožnjaka, 38 poginulo

Trideset osam osoba je poginulo, a najmanje 11 povređeno na jugu Italije, kada je autobus sleteo s nadvožnjaka visokog 30 metara. Među poginulima ima i dece, a svedoci navode da je izgledalo kao da je autobus imao problema sa kočnicama. Kako javlja RTS, broj poginulih nije konačan.

Ostaci autobusa koji je sleteo sa nadvožnjaka  

Portparol policije izjavio je da tačan broj nastradalih nije poznat, jer je izvlačenje tela u toku, a i mnogi preživeli su životno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ugroženi. Spasioci navode da je autobus, pre sletanja s nadvožnjaka, koji je na visini od 30 metara, udario nekoliko vozila.

 

Italijanski mediji prenose da je moguće da su neki od putnika ispali iz autobusa dok je padao sa nadvožnjaka. Agencija ANSA prenosi da su se u autobusu nalazila 54 putnika.

 

 

Među poginulima je i vozač. Autobus se nalazio na putu za Napulj, a svedoci navode da je izgledalo kao da je vozilo imalo problema sa kočnicama.

 

Zbog ove teške nesreće zatvoren je put Napulj-Bari.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Italija: U nesreći poginulo 38 ljudi

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2013

Trideset osam osoba je poginulo, a najmanje 11 povređeno na jugu Italije, kada je autobus sleteo s nadvožnjaka visokog 30 metara. Među poginulima ima i dece, a svedoci navode da je izgledalo kao da je autobus imao problema sa kočnicama. Kako javlja RTS, broj poginulih nije konačan...Portparol policije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.