Autobus s rupom prevozi Beograđane

Izvor: B92, 20.Dec.2012, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus s rupom prevozi Beograđane

Beograd -- O tome da su pojedini autobusi iz voznog parka GSP-a zreli za remont svedoči i snimak na kome se vidi ogromna rupa u podu, u autobusu na liniji 65.

Na snimku se vidi da je autobus na liniji 65, garažnog broja 1082, vozio putnike sa otvorenim velikim poklopcem na podu kod drugih vrata.

"Bezbednost putnika u ovom autobusu bila je nikakva, čak je bilo putnika koji su umalo propali kroz veliku rupu jer poklopac nije bio pričvršćen, a oni su mahinalno ulazili u autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nisu očekivali ovako nešto. Samo ih je korak delio od propadanja kroz pod", napisao je u propratnom mejlu čitalac "Blica" Aleksandar Jovanović, koji je poslao snimak.

On kaže da su putnici pokušali da vrate poklopac na svoje mesto, ali to nije bilo moguće.

"Poklopac ničim nije bio pričvršćen, pa bi onda stanje bilo još gore, jer kada bi neko od putnika stao na poklopac, on bi potonuo", kaže Jovanović.

On se pita dokle će GSP puštati u saobraćaj vozila koja ne ispunjavaju uslove o bezbednosti putnika i saobraćaja.

"Da li je potrebno da se nešto ozbiljno desi pa da se tek tada reaguje i da li neko uopšte snosi odgovornost od zaposlenih u službama GSP-a za ovakve propuste?", pita se ovaj Beograđanin.

On kaže da je slučaj prijavio i GSP-u, gde mu je rečeno da će njihova unutrašnja kontrola detaljno "proveriti slučaj i utvrditi odgovornost svojih zaposlenih".

"Ali da li treba putnici ovakve stvari da prijavljuju, a ne oni koji su za to plaćeni?", zaključuje u svom mejlu Aleksandar Jovanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus s rupom prevozi Beograđane (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2012

Da su pojedini autobusi iz voznog parka GSP-a zreli za remont svedoči i snimak na kome se vidi ogromna rupa u podu, u autobusu na liniji 65. Na snimku se vidi da je autobus na liniji 65, garažnog broja 1082, vozio putnike sa otvorenim velikim poklopcem na podu kod drugih vrata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

STRAŠNO: Beograđane vozi autobus s rupom u podu!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2012, 08:56

BEOGRAD - Samo u Srbiji!..U autobusu Gradskog saobraćajnog prevoza s garažnim brojem 1082, na liniji broj 65, umalo svi putnici da izginu. Autobus je prevozio Beograđane iako je nasred poda, blizu drugih vrata, zjapila ogromna rupa u koju su mogli da upadnu...Ovo je za Kurir ispričao Aleksandar J....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.