Autobus naleteo na ženu, vozač se izvikao na nju, pa se odvezao

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus naleteo na ženu, vozač se izvikao na nju, pa se odvezao

Beograđanka V. P. (54) povređena je danas oko 11.40 sati kada je na nju naleteo autobus privatnog prevoznika na liniji 27E na uglu Bulevara despota Stefana i Palmotićeve ulice.

Nesreća se dogodila kada je V. P. prelazila ulicu na pešačkom prelazu dok je za pešake bilo zeleno svetlo.

Tada je na nju naleteo autobus 27E koji se kretao u pravcu ka Pančevačkom mostu, a koji saobraća od Trga republike do naselja Mirijevo.

Kako tvrde u GSP Beograd, autobus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije iz njihovog voznog parka. Na ovoj liniji osim GSP-a vozi samo privatno preduzeće "Tamnava trans".

Iz preduzeća "Tamnava trans" kažu da nemaju nikakve informacije o današnjoj saobraćajnoj nezgodi.

Vozač autobusa je, kako nezvanično saznajemo, odmah nakon udesa izašao iz vozila i vikao na V. P, a potom se vratio u autobus i pobegao sa mesta nesreće.

Policijska patrola je zaustavila autobus tek u Mirijevu.

V. P. je sa modricom, otokom na glavi i razderotinom desnog lakta prevezena kolima Hitne pomoći na VMA.

Povezane vesti: Teško povređena žena koju je udario autobus u centru Beograda Požarevljanin poginuo u udesu kod Sutomorua Pensilvanija: U udesu autobusa povređeno 20 ljudi Teško povređena žena u Ustaničkoj ulici Poginula dok je pretrčavala ulicu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.