Auto - škola Logistika podelila poklone najboljim đacima

Izvor: Blic, 17.Jun.2011, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auto - škola "Logistika" podelila poklone najboljim đacima

Auto - škola "Logistika" omogućila je najboljim đacima u generaciji srednjih škola u Beogradu i Zemunu besplatnu vozačku obuku, a za sledeća dva učenika u rangu 50 odsto popusta.

Auto - škola "Logistika" osnovana je 1993.god. kao deo istoimenog preduzeća i od tada po svim relevantnim elementima (po broju kandidata, broju instruktora, automobila, kvalitetu obuke) beleži svoj razvoj među auto-školama Beograda. Njihovi polaznici imaju prosek polaganja na teoretskom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispita u proseku 1,2 pokušaja, a na praktičnom prosečno 2,2 pokušaja, što je izrazito bolje u odnosu na prosek, na nivou grada Beograda. Kandidatima su omogućene i svakodnevne konsultacije u auto - školi.

Pošle godine, "Logistika" je najboljim đacima u generaciji novobeogradski srednjih škola poklonila besplatnu obuku, a sledeća dva rangirana đaka dobila su 50 % popusta. Akciju su ove godine proširili i na Zemun, a u dogovoru sa direktorima srednjih škola, planiraju da ona preraste u tradiciju.

- Jedan od osnovnih saveta na kom insistiramo u auto - školi je prilagođavanje brzine uslovima saobraćaja, jer je bolje izgubiti trenutak u životu nego život u trenutku. Našom akcijom podstičemo učenike srednjih škola da ostvare što bolji rezultat, izjavio je Slavoljub Zakić, direktor "Logistike".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.