Autistična devojčica zapevala sa Keti Peri

Izvor: Glas javnosti, 22.Okt.2012, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autistična devojčica zapevala sa Keti Peri

Postala zvezda! Džodi Dipjaza (11) boluje od autizma. Publiku je oduševila kada je zapevala sa svojom najdražom pevačicom Keti Peri.

Naime, na humanitarnoj akciji "Night Of Too Many Stars", koju je organizovao Komedi centar, Džodi je pevala pesmu "Firework". Kada je završila Džodi je čvrsto zagrlila Keti dok ju je oduševljena publika nagradila ovacijama. Devojčica je potresla sve prisutne, a i voditelj je morao da uzeo kratku pauzu kako bi došao k sebi.

Mala Džodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je oduševila i Keti koja je na Tviteru napisala: "Nikad neću zaboraviti ovu veče. Bio je to najbitniji trenutak u mojoj karijeri".

Roditelji hrabre i uporne devojčice su rekli da su se plašili da Džodi nikada neće progovoriti, a ona danas peva i svira na bini sa velikim zvezdama.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.