Austrijska policija u POTERI za Srbinom zbog BIZARNOG napada: Na stajalištu metroa ODGRIZAO UVO mladiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 22:09

Austrijska policija u POTERI za Srbinom zbog BIZARNOG napada: Na stajalištu metroa ODGRIZAO UVO mladiću

Kako piše Klajne Zajtung, tuča se dogodila na stajalištu.

Srbin (37) osumnjčen je da je tokom vikenda na stanici metroa u Beču posle tuče odgrizao uvo mladiću (21).

- On je bio u društvu prijatelja kada se dogodila tuča. Umesto da pozove policiju i pomoć, otišao je dalje i navodno pokušavao da preko društvenih mreža sazna ko je osoba koja ga je posle svađe ugrizla i otkinula mu uvo - pisali su o krajnje bizarnoj situaciji austrijski mediji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Očevici su, kako se navodi, pozvali policiju jer su videli šta se desilo.

- Kada su patrole stigle, mladić je već otišao i nisu zatekli nikoga ko odgovara povredama koje su opisali svedoci. Međutim, obratio im se srpski državljanin koji je tvrdio da ima lakšu povredu glave i da je on zapravo napadnut - prenose mediji.

Patrola je uzela podatke, a ubrzo se ispostavilo da je zapravo osoba koja je momku odgrizla uvo iz Srbije.

- Na svu sreću, osumnjičeni je dao sve podatke i tako nam uštedeo mnogo posla. Istraga još uvek nije okončana - rekao je portparol policije Markus Ditrih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.