Izvor: Blic, 02.Apr.2024, 08:03

Ambasador Srbije u Austriji u "Jutru na Blicu" otkriva najnovije detalje o nestaloj Danki Ilić! (UŽIVO, VIDEO)

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je prošlog utorka nestala u Banjskom polju kod Bora ušla je u osmi dan. Za njom je raspisana žuta Interpolova poternica, a bečka policija pokrenula je istragu zbog video snimka koji je nastao u tom gradu, a na kojem se nalazi devojčica koja podseća na Danku. Kakvu saradnju imaju Srbija i austrijska policija? Kakva je uloga naše ambasade u Beču? U "Jutru na Blic" razgovaramo sa Markom Blagojevićem, ambasadorom Srbije u Beču. O detaljima u vezi sa slučajem nestanka dvogodišnje Danke Ilić razgovaramo i sa Dejanom Radenkovićem, bivšim pomoćnikom načelnika uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije, Stefanom Ćordom, advokatom i Ibrom Ibrahimovićem iz Biroa za borbu protiv trgovine ljudima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ISTRAGA JE U PUNOM JEKU" Oglasila se bečka policija za "Blic" o potrazi za Dankom Ilić

Izvor: Blic, 02.Apr.2024

"Istraga je u punom jeku. Čim bude novih informacija saopštićemo ih", kažu za "Blic" u zvaničnom odgovoru "Blic" iz bečke polcije povodom istrage snimka devojčice koja podseća na Danku Ilić (2) za kojom se traga već tačno 7 dana.

Nastavak na Blic...

IZNELI NAJNOVIJE INFORMACIJE: Ponovo se oglasio MUP povodom nestanka Danke Ilić

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2024

Cela Srbija je u zastoju, jer je potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nestalom u utorak, 26. marta, ušla u osmi dan. Roditelji ovog deteta strepe već osam dana, želeći samo da vide svoje dete živo i zdravo. Ekipa Srbije Danas neprestano je na terenu u Boru i Banjskom Polju, gde se oseća velika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BEČKA POLICIJA NA NOGAMA: Evo u kom smeru ide istraga povodom nestanka Danke Ilić

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2024

Austrijska policija razgovarala je s autorom snimka iz Beča, na kojem se vidi devojčica koja liči na malenu Danku Ilić, dvogodišnju devojčicu koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju u okolini Bora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OGLASILA SE MAJKA DANKE ILIĆ Govorila o veštačenju telefona, snimku iz Beča, a ovo kaže o tome šta je pretraživala na telefonu

Izvor: Blic, 02.Apr.2024

Potraga za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala pre tačno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje. Policija neprestano češlja svaki pedalj mesta na kome je devojčica poslednji put viđena, a jedan segment istrage usmeren je i na snimak koji je srpski državljanin usnimio...

Nastavak na Blic...

Policija u Beču: Potraga za Dankom Ilić u punom jeku, ispituju se različite opcije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2024

Policija u Beču saopštila je danas da je istraga u slučaju nestale dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, u vezi sa video snimkom na kojem se, kako se sumnja, vidi devojčica sa dve rumunske državljanke u Beču, u punom je jeku i da se ispituju različite opcije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"TO JE BILA GREŠKA!" Srbin iz Beča otkrio DETALJE SNIMKA devojčice nalik Danki! To mesto JE POZNATO PO OVOME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2024

Srbin iz Beča Saša Božinović, predsednik Srpskog kulturnog centra u tom gradu, otkrio je kako je zaista nastao snimak na kom se vidi devojčica za koju se sumnja da je Danka Ilić (2), koja je nestala prošlog utorka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VELIKI AUSTRIJSKI MEDIJ OBJAVIO VEST O DANKI Da li je nestala devojčica zaista u Beču?

Izvor: Blic, 03.Apr.2024, 07:54

Nakon što se prošlog vikenda pojavila vest da je mala Danka Ilić (2), koja je nestala u okolini Bora 26. marta, možda snimljena u Beču, austrijski mediji uključili su se u potragu za njom. Sada je vest o njenom nestanku objavio i čuveni Kronen Zeitung.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.