Austrijanac silovao celu porodicu

Izvor: B92, 23.Mar.2012, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijanac silovao celu porodicu

Zagreb -- U Austriji uhapšen 66-godišnjak zbog sumnje da je godinama silovao celu svoju porodicu, uključujući sina, unuku, usvojenu ćerku i njene prijateljice.

Radio ORF javio je da je Austrijanac, rođen 1946, uhapšen u pokrajini Štajerska i da se nalazi u zatvoru u Garstenu, prenos i Index.hr.

Njega je otkrila supruga, koja ga je optužila da je nju u poslednjih 20 godina nekoliko puta silovao, dok je ostale žrtve sistematski silovao tokom poslednje četiri godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Osim supruge, na njega se Centru za socijalni rad požalila i usvojena ćerka. Index.hr prenosi da su sve žrtve, osim supruge, starosne dobi od 10 do 16 godina.

Policija je odmah pokrenula istragu, a prošle nedelje je dobila i nalog za hapšenje. Portparol tužilaštva je takođe rekao da će istraga ovih navoda započeti odmah, kao i da će tokom naredne dve nedelje biti ispitane sve potencijalne žrtve, kao i sam osumnjičeni, koji je u policiji negirao sve navode optužbe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac u Austriji silovao celu porodicu

Izvor: Press, 23.Mar.2012

Muškarac rođen 1946. godine iz Austrije osumnjičen je da je godinama silovao celu porodicu - sina, unuku, usvojenu ćerku i njene prijateljice, piše Salzburg24.

Nastavak na Press...

Novi Fricl iz Austrije: Godinama silovao suprugu, sina, unuku, maloljetnu kćerku i njene drugarice

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2012

SALCBURG – Muškarac rođen 1946. godine u Austriji se sumnjiči da je godinama silovao cijelu svoju porodicu, uključujući sina, unuku, posvojenu kći i njene prijateljice, javlja Salzburg24.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.