Australijska ambasadorka u oproštajnoj poseti: Predsednik Srbije zahvalan na saradnji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijska ambasadorka u oproštajnoj poseti: Predsednik Srbije zahvalan na saradnji (FOTO)

Džulija Fini posvedočila pozitivnim promenama tokom svog mandata

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadorku Australije Džuliju Fini, zahvalivši joj na izuzetnom angažovanju na unapređenju odnosa dveju zemalja.

Pročitajte i:

Predsednik Vučić je istakao da je uočljivo da se između Srbije i Australije intenziviraju kontakti i politički dijalog, što daje impuls saradnji u različitim oblastima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je vidljivo i interesovanje australijskih kompanija za poslovne prilike u našoj zemlji.

Predsednik Vučić posebno je zahvalio ambasadorki Fini što je tokom diplomatskog mandata u Beogradu kroz različite projekte pomagala u rešavanju problema najosetljivijih društvenih kategorija.

Ambasadorka Fini je zahvalila na dobroj saradnji sa predsednikom i Vladom Srbije i izrazila zadovoljstvo što je posao diplomate doveo u Srbiju i pružio joj priliku da upozna našu zemlju i ljude, istakavši da je, tokom boravka u Beogradu, bila svedok različitih pozitivnih promena. Ona je istakla da je i srpska zajednica u Australiji važan činilac u povezivanju dveju zemalja.

Predsednik Vučić poželeo je ambasadorki Fini mnogo uspeha u daljem radu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.