Australijanac oženio psa!

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 03.Dec.2010, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijanac oženio psa!

Australijanac Joseph Guiso oženio je svog psa, ženku labradora po imenu "Honey". Vjenčanje, za koje Guiso (20) tvrdi da "nema seksualni karakter", održano je u parku Laurel Bank u australijskom gradu Toowoomba. Zanimljivo je da je ovoj neobičnoj ceremoniji prisustvovalo tridesetak zvanica, među kojima su bili i članovi porodice i prijatelji Josepha Guisa.

"Ti si moj najbolji prijatelj i zbog tebe mi je svaki dio svakog dana bolji", rekao je Guiso tokom ceremonije. Ovaj "par" je >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << na ideju o vjenčanju došao nakon jedne popodnevne šetnje parkom, kada su videli neko vjenčanje koje je u tom trenutku bilo u toku.

"Rekao sam: 'Ovo bismo mogli biti mi'", izjavio je Guiso. "Ona mi ništa nije odgovorila, pa sam to shvatio kao pristanak."

Guiso je usvojio Honey prije pet godina, dok je još bila štene.
 
Izvor:Cafe.ba

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.