Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija: Policija blokirala ulice nakon dvostrukog ubistva

Australijska policija blokirala je danas ulice i upozorila građane da se ne približavaju policijskom sjedištu u Sidneju poslije ubistva dvije osobe u ovoj oblasti.

"Dejli telegraf" prenosi da je jedan muškarac pucao na zgradu policije i pogodio jednog službenika prije nego što su ga ubili policajci.

Australija je od prošle godine u povišenom stanju pripravnosti zbog mogućih napada domaćih islamističkih ekstremista.

U decembru su dva taoca ubijena kada je policija upala u jedan kafić u Sidneju i okončala otmicu koja je trajala 17 časova.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

HAOS U SIDNEJU Napad na zgradu policije, dvoje mrtvih, policija zatvorila ulice

Izvor: Blic, 02.Okt.2015

Napadač i jedan policajac su ubijeni u napadu na zgradu policije u Sidneju, a policija je nakon toga zatvorila ulice i upozorila gradjane da se ne približavaju sedištu policije, prenose lokalni mediji...Zasada se ne sumnja na teroristički napad...List ''Dejli telegraf'' naveo je da je policija usmrtila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.